Parasolverwarming is nodig voor een frisse zomeravond

verwarming parasol
 
 
 
 
 
 
 
 
Met parasolverwarming hoeft u niet meer naar binnen wanneer er een koele zomeravond is. U kunt gewoon blijven zitten terwijl u geniet van de aangename warmte die u ontvangt van de parasolverwarming. Op deze manier duurt uw zomer nog langer want de winter zal lang genoeg zijn.
Het plaatsen is heel eenvoudig, tegen de paal aan van de parasol aan. U hoeft daarna alleen nog maar de hoogte van de verwarming te bepalen en de verwarming vast te zetten.
 
parasolverwarming

Willekeurige vragen
Maar hoe weet u welke parasolverwarming voor u van toepassing is, en wat zijn de kosten?
U moet eerst uzelf het volgende afvragen:
-Ik wil een parasolverwarming op gas, waar kan ik de gasflessen kopen?
-Hoeveel verbruikt een elektrische parasolverwarming en een parasolverwarming op gas?
-Moet er voor een elektrische parasolverwarming een extra groep worden geļnstalleerd?
-Hoeveel vierkante meters wil ik verwarmen?
-Is het mogelijk verwarmers op gas te dimmen?
 
Enkele soorten parasolverwarming
Met infrarood lampen.
Door infrarood wordt uw lichaam rechtstreeks verwarmd dus bijzonder aangenaam. U voelt de warmte tegen uw huid.
Een infrarood straler die op het lichtnet is aan te sluiten en een vermogen heeft van 1400 Watt. Genoeg om 12 m2 te verwarmen. Deze infrarood lamp heeft een levensduur tussen de 5000 en 6000 branduren. De montage is makkelijk te doen.
 
verwarming parasol
 
Met behulp van halogeenlampen.
Dat kan een setje zijn van 3 keer 500 Watt en aan te sluiten op het lichtnet. De lampen gaan tussen de 3000 en 4000 branduren mee.
U kunt met deze set 6 m2 verwarmen.
Een halogeenlamp die tussen de 600 en 1500 Watt levert en aan te sluiten is op het lichtnet. Ook deze lamp gaat tussen de 3000 en 4000 branduren mee. Een prachtige halogeenlamp.

Een set van 4 krachtige stralers, goed voor een oppervlakte van 48 m2. Makkelijk te monteren. Elke straler levert 1400 Watt en u kunt deze geweldenaar op het lichtnet aansluiten. Toch weegt deze set slechts ruim 2 kilogram. U kunt het straatfeest onder deze parasol houden bij een heerlijke temperatuur.

Andere verwarmingsmogelijkheden
Koude voeten hoeft geen probleem te zijn onder uw parasol. U kunt een vloerkachel aanschaffen. Is instelbaar tussen de 600 en 1200 Watt. Op uw lichtnet aan te sluiten.
 
Nog een mogelijkheid om langer te genieten van een frisse zomeravond kan met een patio heater. Werkt op propaan/butaan en verwarmt maar liefst 25 vierkante meter! Superveilig in gebruik en overal neer te zetten.
 
parasolverwarming
 
Geen lampen maar een elektrische heatstrip. U moet wel over een hoge parasol beschikken want de minimale ophanghoogte is 210 centimeter. Geeft 1500 Watt en is aan te sluiten op het lichtnet.
De breedte van een heatstrip kan variėren dus voor bijna elke parasol is er wel een.
 
Een hete luchtkachel op gas. Op propaan met ingebouwde vlamuitvalbeveiliging en oververhittingbeveiliging. Kan verder op het lichtnet worden aangesloten.

Er is ook een hete luchtkachel op elektriciteit. Vermogen is 2200 Watt en bijzonder veilig en betrouwbaar. Weegt nog geen 10 kilogram dus u kunt deze luchtkachel overal neerzetten. Een voordeel is dat u totaal geen geluid hoort tijdens het verwarmen.
 
Een fijne en zalige warmte geeft een elektrische kachel. In te stellen tussen de 1000 en 2000 Watt en gewoon de stekker in het stopcontact. Met thermostaat en oververhittingbeveiliging.
 
Een geweldig model verwarming is de Flame Heater. Niet alleen voor onder de parasol maar ook als decoratie in de tuin. U ziet de vlam constant bewegen in een glazen koker dus uw kinderen zullen zich er niet aan kunnen branden. U bent op zoek naar warmte maar bovenal naar gezelligheid en naar een heerlijke zomersfeer, dan mag deze Flame Heater niet ontbreken in uw tuin.
 
verwarming parasol