Parasolverlichting met halogeen- of met led lampen

verlichting parasol
 
 
 
 
 
 
Parasolverlichting heeft twee bijzondere kenmerken die voor u van voordeel zijn. Het eerste kenmerk is dat u langer uw krant of boek kunt lezen. Het tweede kenmerk is dat het zorgt voor een bijzondere uitstraling onder de parasol en aan uw gehele tuin.
U zult nóg langer onder de parasol blijven zitten of liggen. Optimaal genieten dus!
De halogeenlamp heeft zijn beste tijd gehad want LED- verlichting is helemaal in. Toch is er nog genoeg te koop wat halogeenlampen betreft.
 
Met LED- lampjes
Deze soort is heel eenvoudig te bevestigen aan de parasolmast. Werkt op batterijen. LED- lampjes verbruiken super weinig energie en gaan wel 30000 uren mee. Ja, u leest het goed, 30000 uren!
 
Met LED- lampjes gemonteerd in de steunen van de parasol.
De stroom komt door middel van de zonne- energie. De kleur van deze LED- lampjes is wit. Door de verlichte steunen krijgt u wel een héél bijzondere parasol!
 
Parasolverlichting die u overal kunt ophangen
Het ophangen doet u met een haak. De verlichting bestaat uit 20 LED- lampjes. U kunt uw krant of boek lezen en de kinderen kunnen een spelletje doen op de tafel.
 
verlichting parasol
 
In twee standen is in te stellen
En dat is makkelijk! U zit gezellig te praten onder het genot van een lekker glas drinken, dan kunt u met één druk op de knop deze sfeervolle lichtstand activeren.
Zit u te lezen en het wordt steeds donkerder, dan kunt u de lichtstand veranderen naar de leesstand. Deze verlichting zit ook in de baleinen geïntegreerd dus supermooi om te zien, ideaal voor een voortreffelijke sfeer onder de parasol en in uw tuin!
 
Parasolverlichting op zonne- energie
Een verlichtingsset heeft een sonarpaneel en vangt de hele dag zonnestralen op en verbruikt dus geen stroom. Hartstikke ideaal als er geen stroomvoorziening voorhanden is. De energie wordt opgevangen door batterijen. In het paneel zit een sensor die weet wanneer het donker genoeg is om de verlichting te ontsteken.
De brandtijd is overigens wel afhankelijk van de opgeslagen energie in de batterijen.
 
Parasolverlichting door middel van een halogeenlamp
Er is een setje van 4 spots en zijn afzonderlijk te richten. Deze set kan aan de parasolmast worden vastgezet. Aan te sluiten op het lichtnet.
Met parasolverlichting zal uw verblijf onder de parasol en in uw tuin gewoonweg gezelliger en sfeervoller worden. U kunt de hele avond en tot in de kleine uurtjes buiten blijven genieten.
Ga maar eens kijken op het internet, en er zal een wereld voor u opengaan. Verrassende keuze, erg lage prijzen!

verlichting parasol