Een miniparasol werkt goed, in vele kleuren en klein in prijzen

miniparasol
 
 
 
U wilt natuurlijk niet dat uw baby of uw klein kindje hinder ondervindt van de felle zon. Bescherming is bij het kind de eerste vereiste en dat kan met behulp van een miniparasol.
 
En deze vindt zijn toepassing vooral aan kinderwagens en zal een baby beschermen tegen de zon zodat er niks kan gebeuren met het nog jonge tere kinderhuidje.
Het is in de meeste gevallen vast te zetten op het frame van de kinderwagen en zal UV- bescherming bieden.
 
Er is ook een mini tafel parasol. Deze bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de voetplaat en daarnaast de kleine parasol. Is binnen een halve minuut opgezet en ook weer opgeborgen. Het doek is in vele kleuren leverbaar.
Is makkelijk om bijvoorbeeld glazen en lekkere hapjes uit de zon te houden.
 
mini tafelparasol

Enkele uitvoeringen en indicatieprijzen
Voor de liefste baby`s is er de Winnie de Poeh parasol. Makkelijk op de kinderwagen te bevestigen en af te halen. Het doekmateriaal is nylon. Lengte ruim boven de 70 centimeter en de doorsnede is 70 centimeter. De prijs ligt iets beneden de 30 euro.

Een wat kleinere voor op de wandelwagen. Het doek bestaat uit deels polyester en uit deels katoen. Doorsnede is 65 centimeter en de lengte 55 centimeter. Een kinderprijsje van ongeveer 17 euro.

Bij een mini tafeltje hoort natuurlijk een miniparasol. Hoogte 140 centimeter en de prijs ligt rond de 40 euro. De parasolstok gaat door het tafeltje. Uw kindje kan veilig spelen.
 
miniparasol

Een draagbare parasol voor uw grotere dochter. Gemaakt van roze PVC en zwart kant. Uw dochter zal er erg blij mee zijn, en u ook voor slechts ruim 20 euro. Is ook verkrijgbaar in zwart met rood.

Leuk voor uw kind van ongeveer 3 jaar is een picknicktafel met bijbehorende parasol, ook met afbeelding van Winnie de Poeh. Geinig stelletje voor ongeveer 60 euro.

Er is ook een kinderpicknicktafel voor zes kinderen met een royale mini parasol. En al die kinderen kunnen urenlang zorgeloos blijven spelen voor bijna 100 euro.

Uw kind op een driewieler is altijd een feest om naar te kijken. Uw kind kan door blijven fietsen met de afneembare parasol en dat voor slechts 100 euro.
 
Gebruikte materialen
Vooral plastic en aluminium worden gebruikt voor het frame. Voor het doek veelal polyester met UV- bescherming.
Ook canvas komt men wel tegen. Het is een linnen weefsel en de zon wordt door deze stof totaal geweerd. Canvas gaat lang mee.
 
Voordelen van een miniparasol
-
Biedt prima bescherming tegen de zon.
-De prijzen zijn laag.
-In vele kleuren en dessins verkrijgbaar.
-In vele winkels te koop.
-Makkelijk te monteren en de demonteren.
 
miniparasol