De bootparasol geeft optimale bescherming op uw boot!

bootparasol
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Op een open boot is een parasol noodzakelijk. Zo kunt u lekker onder de parasol gaan zitten terwijl u aangenaam vaart of op een andere manier geniet. De bootparasol bestaat uit 2 of soms uit 3 frames met een doek van pvc/polyester. Natuurlijk is het doek waterafstotend. Supersnel in te pakken tot een rol en neemt nauwelijks plaats in.
Is ten zeerste geschikt voor zeiljachten en motorboten.
 
bootparasol
 
Enkele prijzen van een bootparasol
Deze bootparasols zijn geschikt voor boten met lage snelheid.
De goedkoopste kost ongeveer 160 euro. Dan heeft men een wijdte van 110 centimeter, een lengte van 180 centimeter en een hoogte van 112 centimeter. Deze bootparasol heeft 2 frames.
Een iets duurdere heeft een wijdte van 130 centimeter, de andere afmetingen zijn gelijk aan de goedkoopste en deze kost u ongeveer 165 euro.
Een weer iets duurdere heeft een wijdte van 150 centimeter met dezelfde afmetingen als de goedkoopste inclusief 2 frames. De prijs ligt rond de 175 euro.
Een nog duurdere heeft een wijdte van 180 centimeter. Ook hier zijn alle afmetingen gelijk aan de goedkoopste. Reken op zo`n 190 euro.
 
bootparasol

U wilt een echte dure bootparasol…ook die is er! Het frame is gemaakt van rvs en ook alle verbindingspunten zijn van dit materiaal gemaakt. Heeft maar liefst 3 frames. Wijdte vanaf 195 centimeter. Lengte vanaf 200 centimeter en de hoogte meet 180 centimeter. Daar kunnen de meeste mensen wel onder staan. De prijs ligt boven de 1000 euro!
 
Er zijn ook bootparasols voor snelle boten.
Frame bestaat uit 2 delen en is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een bijbehorend supersterk polyester doek.
De wijdte begint bij 124 centimeter, de lengte is 180 en de hoogte is 110 centimeter. De prijs is ongeveer 250 euro.
Dezelfde afmetingen maar dan een frame uit 3 delen kost ongeveer 300 euro.
 
bootparasol
 
Een bootparasol dat alleen uit doek bestaat is makkelijk op een boot te bevestigen. Afmeting is 2 bij 2 meter. Prijs tegen de 300 euro aan.

Zeker als u veel op het water bent is deze parasol een uitkomst. Anders zit u toch de hele dag in de brandende zon met alle nare gevolgen van dien. Voor de lage prijs hoeft u het beslist niet te laten!
Kijk maar eens op internet, en u zult uw ideale bootparasol wel vinden.

bootparasol