Accessoires zijn afdekhoes, verlichting en verwarming

parasolafdekhoes
 
 
Parasol accessoires zijn onmisbaar bij een parasol. Eén van deze accessoires is vanzelfsprekend, de andere twee maken het nóg interessanter.
Parasolafdekhoes
Vanzelfsprekend... elk type heeft zijn eigen afdekhoes. Een afdekhoes is er om een parasol te beschermen tegen weersinvloeden. Meestal gemaakt van PVC- doek, en dat doek is ijzersterk. Zo is er ondermeer een speciale afdekhoes voor een boogparasol, voor een hangparasol en voor een houten exemplaar.
 
Parasolverwarming
De zomer loopt ten einde, het weer blijft mooi maar toch wordt het al aardig fris in de avond. U kunt natuurlijk naar binnengaan maar veel beter is het om onder uw parasol verwarming te installeren. U kunt niet alleen langer buiten zitten ook de gezelligheid en verbondenheid tussen de mensen zal alleen maar toenemen. Echt, een accessoire waar u veel genoegen aan zult beleven.
 
parasolverwarming
 
Parasolverlichting
Met parasolverlichting kunt u gewoon langer doorgaan met bijvoorbeeld lekker een spannend boek lezen. Normaal gesproken gaat u naar binnen omdat het donker wordt; dat hoeft dan niet meer. U leest langer maar u geniet ook langer. Sfeervolle parasolverlichting draagt bijzonder bij de tuinsfeer. Heeft u bovendien ook nog tuinverlichting, dan zal elke zomeravond een feest worden. En nog iets, voor het geld hoeft u het zeker niet te laten.
 
Wilt u het helemáál goed voor elkaar hebben, dan moet u parasolverwarming én parasolverlichting nemen. Voldoende warmte en voldoende verlichting…uw avonden zullen heel lang en bijzonder fijn verlopen!
 
parasolverlichting
 
Onmisbaar!
Verwarming en verlichting zijn zaken die eigenlijk onmisbaar zijn. Zij zullen uw verblijf langer en prettiger maken met als resultaat langer genieten van de mooie lange zomeravonden.
 
parasollen